masini fa'apipi'i pine/tafi uaea masini crimping crimping/ta'i ta'i muamua masini fa'apipi'i

MESIN FA'ATASI-FIT AUTO?Su'e YICHUAN CHINA

Se'i vaai pe fa'apefea ona galue:

OMI-FIT AUTO MACHINE2

Wpulou oPress-fit
Press-fit o se fa'alavelave fetaui i le va o vaega e lua lea e fa'amalosi ai le tasi vaega i lalo o le mamafa i totonu o se pu la'ititi i le isi.

O le mea moni, o se ituaiga o fa'alavelave talafeagai.

O loʻo faʻaaogaina lautele tekinolosi faʻaogaina, ma o le fesoʻotaʻiga i luga o le PCB o se tasi o ana faʻaoga masani.

Pe a fa'amatala i le gagana Saina, e masani ona matou fa'aogaina upu eseese e pei o le crimping, fa'apipi'i lomi, ma le crimping.E masani ona fa'aoga le alamanuia e fa'aoga sa'o ai le "Press fit" e fa'amatala.O le taulaiga autu o lenei tusiga o le lomitusi talafeagai talosaga i le alamanuia PCB (tele masani lomitusi fetaui pine).

Press-fit

O le a le lelei o le Press fit?
O auala autu mo le faʻapipiʻiina o vaega i luga o le PCB o le faʻapipiʻiina ma le fetaui lelei.Seʻi o tatou faʻatusatusa le lelei ma le le lelei o nei auala fesoʻotaʻiga e lua ma nisi faʻamatalaga masani.

  Solderina Press-fit
taumafa 30-40 kW 4-6 kW
siosiomaga Uelo ea ma le mea e nofo ai Leai se mea e nofo ai
tau Manaomia PA, PPS Leai se faʻafitauli o le vevela faʻaagaga, faʻaaoga mea tau maualalo e pei ole PBT, PET ma isi.
Meafaigaluega Tele tupe teu fa'afaigaluega ma tetele le tau o le eria E maualalo tupe teu fa'afaigaluega ma la'ititi le vaega
Avanoa avanoa 5-15mm 2mm
Fuafuaga faaletonu 0.05 fetaui 0.005 fetaui

Mai le faʻatusatusaga o faʻamatalaga, e mafai ona tatou vaʻaia o le Press fit o se auala sili atu le fesoʻotaʻiga PCB nai lo le faʻapipiʻiina i tulaga o faʻailoga faʻatinoga.O le mea moni, e le aoga le uelo, a leai o le a le tele naua faʻailoga i luga o le PCB.Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona i ai le faʻapalepale sili atu mo le faʻapalepale o pine, ma o le fesoʻotaʻiga uelo e sili atu ona mautu, Ae ui i lea, Press Fit e sili atu i le tele o faʻailoga.

Common Press fit design method
Aʻo leʻi faʻaofiina le auala mamanu, e manaʻomia le faʻalauiloaina o ni faaupuga masani se lua:
PTH: Ufiufi ile Pu
EON: Mata o le nila
I le taimi nei, o pine o loʻo faʻaaogaina i luga o le Press fit o pine faʻamau, e taʻua foi o pine faʻamaonia, lea e masani ona lapopoa le lautele nai lo le PTH.I le taimi o le faʻapotopotoga, o vaega o le nila o le a faʻaleagaina, e mafua ai le fesoʻotaʻiga ma le PTH malosi.Pe a fa'atusatusa i le nila malosi, o le nila fa'amalieina e mafai ona fa'atagaina se fa'apalepale PTH tele.

Fa'ailoga fetaui lelei

Ua faasolosolo malie lava ona avea le nila o le pine hole ma autu i le maketi.E faigofie i le mamanu ma e mafai ona faʻaaogaina ma pateni tatala.E tusa lava pe le manaʻomia le tele o taumafaiga faʻataʻitaʻiga, e mafai foʻi ona faʻaaogaina ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ua saunia, o loʻo i ai uiga o le maualalo o le faʻaofiina o le malosi ma le malosi maualuga.

Lomiga fetaui lelei2

O le ata o lo'o i luga o lo'o fa'aalia ai le tele o pine masani.Muamua o le mamanu mamanu sili ona taatele.O le faiga faavae pine pine e faigofie i le fausaga, ae manaʻomia le maualuga maualuga ma le nofoaga;O le lona lua o le oloa pateni a le Kamupani TE.Faʻavae i luga o le fausaga o le pine, o loʻo i ai sina pito sili atu o le taamilosaga, lea e mafai ona faʻafetaui i pu eseese.Ae ui i lea, o loʻo i ai le maualuga o manaʻoga mo le lautele o pu, ma o le a maua ai se malosi faʻasolosolo i luga o le pu;O le lona tolu o le pateni muamua a Winchester Electronics "C-PRESS", o loʻo faʻaalia e se C-foliga mai le koluse.O le lelei o le faʻaauau pea o le faʻamalosi malosi, o le faʻaleagaina o le PTH e laʻititi, ma o le le lelei o le PTH ma le laʻititi laʻititi e faigata ona ausia;Ole mea mulimuli ole pine fa'afeso'ota'i H-ituaiga a le Kamupani FCI.O le lelei e faigofie ona pulea pe a crimping, ae o le le lelei o le faigata ona gaosia le pine faʻafesoʻotaʻi.

Lomiga fetaui lelei3

Mea masani ma faiga gaosiga
O mea masani o Pin e aofia ai apa apamemea (CuSn4, CuSn6), apamemea (CuZn), ma paʻepaʻe paʻepaʻe (CuNiSi), lea e iai le maualuga o le kopa paʻepaʻe, ma o le vevela faʻaaogaina e mafai ona sili atu i le 150 ℃;O le ufiufi e masani lava ona faʻapipiʻiina e ala i le electroplating poʻo le vevela vevela μm + 1 μ M o Ni + Sn, SnAg poʻo SnPb, ma isi. E pei ona faʻamatalaina i luga, o le fausaga o Pin e eseese, ma o le sini autu o le faia lea o se Pin ma laʻititi. faʻamalosi malosi ma le malosi tele o loʻo umia i lalo o tulaga o le gaosiga faigofie ma le tau maualalo.
O mea masani faʻaaogaina o le PTH o le alava tioata + epoxy resin + apamemea, ma le mafiafia> 1.6, ma o le ufiufi e masani lava o apa poʻo OSP.Ole fausaga ole PTH e faigofie lava.I se tulaga lautele, o le numera o laupepa PCB e sili atu nai lo le 4. O le avanoa o le PTH e masani ona faʻamaoni, ma o manaʻoga faʻapitoa e faʻalagolago i le mamanu o Pin.E masani lava, o le mafiafia o le apamemea e uiga i le 30-55 μm.O le mafiafia o le teuina o apa e masani lava> 1 μm.
Su'esu'ega ole fa'agaioiga o lo'o fetaui ma le toso i fafo
O le avea o se faʻataʻitaʻiga sili ona taatele o le pine, e pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo, o loʻo i ai se suiga masani o le mamafa i le faagasologa atoa o le oomi i totonu ma le toso ese, lea e fesoʻotaʻi foi ma le fausaga fausaga o Pin.

Fa'ailoga fetaui lelei4

Fa'asalalau o lo'o fa'agasolo:

1. Ua tuu le pine i totonu o le pu, ma ua ulu atu le pito e aunoa ma se suiga

2. O le pine ua amata ona oomi i totonu, EON ua amata ona deform, ma o le tumutumu galu muamua e aliali mai i le faiga oomi.

3. O lo'o fa'aauau pea ona oomi le pine, e leai lava se fa'aletonu o le EON, ma ua fa'aitiitia teisi le malosi fa'amalosi.

4. O lo'o fa'aauau pea ona oomi i lalo le pine, ma mafua ai le fa'aletonu atili, ma le maualuga o le galu lona lua

E aliali mai i le faiga o le fetaomi

I totonu o le 100 sekone pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o le lomitusi, o le a faʻaitiitia vave le malosi faʻamau, faʻatasi ai ma le pa'ū e tusa ma le 20%.O le ai ai eseesega tutusa e tusa ai ma mamanu pine eseese;24 itula talu ona maeʻa le lomitusi, o le faʻagasologa malulu o Pin ma PTH ua maeʻa maeʻa.

E mafua lenei mea ona o mea faʻapitoa o le uamea, ma e itiiti se avanoa e faʻaleleia ai.E mafai ona faʻamaonia pe o le malosi faʻamautu mulimuli e fetaui ma manaʻoga mamanu oloa e ala i le faʻataʻitaʻiga o le malosi.

2. O nisi fa'aletonu i le taimi o le fa'aofiina o Pin

E pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo, o le pine e mafai ona faʻaleagaina, nutimomoia, nutimomoia, gau ma punou i le taimi o le faʻaofiina.

Lomiga fetaui lelei5

O faiga fa'aletonu ia o le pine fa'afeso'ota'i a'o fa'agasolo le fa'aogaina o lomitusi.Talu ai o le pine faʻafesoʻotaʻi e manaʻomia ona tuʻuina i totonu o le PTH, e foliga mai e le mafai ona iloa vaʻaia pe a uma ona oomi, ma le faʻaleagaina o le malosi faʻainisinia atonu e le mafai ona iloa e ala i le suʻega eletise.
O nei faiga fa'aletonu e mana'omia ona mata'ituina i le taimi o le fa'aogaina o lomitusi.PROMESS e tu'uina atu le alalaupapa pi'o, faamalama, maualuga ma la'ititi le tau ma isi auala mata'ituina e fa'amautinoa ai o le fa'agasologa atoa o lomitusi o pine ta'itasi e mafai ona pulea ma fa'atuatuaina.E mafai ona e toe va'ai i le fa'aaliga o le fa'aaliga i le vitiō.PROMESS e maua ai le maualuga-saʻo, 100% faʻatonuga faʻatonuga fofo e faʻamautinoa ai o oloa uma e alu ese mai le fale gaosi oloa e leai ni mea leaga, O le faʻatonuga o le faagasologa e mafai foi ona faʻaitiitia ai le otaota fale gaosimea o le PCB laupapa i se tulaga patino ma faʻaitiitia le tau o le gaosiga.

3. Va'a Puupuu
I luga o le pito i luga o le apa mama, o le atuatuvale o le a faʻalauteleina le tuputupu aʻe o apa Whisker, lea o le a taʻitaʻia ai le puʻupuʻu o le matagaluega i luga o le laupapa faʻasalalau lolomi, ma faʻapea ona lamatia ai le galuega a le module.O ta'iala mo le fa'aitiitia o le tuputupu a'e o 'apa 'uisa e aofia ai le fa'aitiitia o le malosi fa'aofi ma fa'aitiitia le mafiafia o le apa.

O mea masani faʻapipiʻi PTH e aofia ai kopa, siliva, apa, ma isi

Lomiga fetaui lelei6

E fa'afefea ona fo'ia le fa'afitauli o le uisi apa?
I le taimi o le oomiina, e le tatau ona tele naua le malosi o le faʻamalosi, o le pulea lea o le faʻaogaina o le faʻagasologa.A maeʻa ona oomi, e mafai ona faia suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga, ma e tatau ona mataʻituina le uisapa apa mo le 12 vaiaso.
4. Tatala matagaluega
Aafiaga o le vaalele/toso i lalo:
I le faagasologa o le oomiina o le Pin, e mafai ona faaleagaina masini.Afai e tele naua le feteʻenaʻiga, o le a valu le pito i luga o le laupapa matagaluega, o le a faʻateleina le feteʻenaʻiga, ma mulimuli ane o le PTH o le a tuleia i fafo e le vaega.O le faʻaitiitia o le mamafa e mafai foi ona aloese mai le aʻafiaga o le jet.
Aafiaga pa'epa'e/fa'aliga:
A'o fa'apipi'i lomitusi, o le a fa'apipi'i fa'apipi'i vaega ta'itasi o le laupapa fa'asalalau lolomi.Afai e tele naua le malosi fa'aoga pe le mautu le PTH, e mafai ona fa'amuta le laupapa fa'asalalau lolomi.A maeʻa se vaitaimi, o le a ulu atu le susu i taʻetaʻe o le laupapa matagaluega lolomi, e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaesea o le gaioiga.
O nei faʻafitauli e lua e mafai ona faʻatonutonuina i se tulaga i le taimi o le faʻapipiʻiina o le lomitusi e ala i le puleaina o le malosi faʻamalosi.A maeʻa le faʻapipiʻiina o le lomitusi, e mafai foʻi ona asiasia le oloa e ala ile suʻega faʻafesoʻotaʻi ma suʻesuʻega metallographic.O le suʻega faʻafesoʻotaʻi e mafai ona faʻaaogaina e avea o se suʻega masani, ma o le suʻesuʻega metallographic lava ia e faʻaleagaina ai le oloa, o lea e mafai ai ona faia suʻesuʻega masani.
Auala masani su'esu'ega fa'amaoni oloa
O se tasi o auala masani e iloa ai o le suʻega matua ma le isi o le suʻega uiga faʻafesoʻotaʻi
O le matua o le faʻataʻitaʻiina lea o le setete pe a maeʻa se taimi umi o faʻaoga e ala i meafaigaluega suʻega.O metotia tuai masani e aofia ai:
1. Fulu mafanafana: - 40 ℃ ~ 60 ℃, suiga faifai pea mo le 30 minute
2. Maualuga maualuga: 125 ℃, 250 itula
3. Fa'asologa o le tau: 16 itula maualuga vevela → 24 itula vevela ma susū → 2 itula maualalo vevela →
4. Tetete
5. Kasa pala: 10 aso, H2S, SO2

OMI-FIT AUTO MACHINE33
OMI-FIT AUTO MACHINE4
OMI-FIT AUTO MACHINE6
OMI-FIT AUTO MACHINE5

O le suʻega e faʻatatau i le suʻeina o le malosi o le tuleia ma le faʻaogaina o le eletise.
O auala masani e aofia ai:
1. Tu'i i fafo malosi (taofiofi malosi): > 20N (e tusa ai ma manaoga o le oloa)
2. Fa'afeso'ota'i tete'e: < 0.5 Ω (e tusa ai ma manaoga o le mamanu o oloa)

Vivian Kang

kangfeifei@yc-mc.com

+86 13538585861

2022-11-09


Taimi meli: Nov-10-2022